CURSUSSEN

Mom • Me • Soul biedt naast de massages en therapieën ook cursussen ter voorbereiding op de bevalling en de Postpartum periode: de 40 dagen na de geboorte. 
Het is uitnodiging aan jou (en je partner) om bewust te investeren in het proces van zwangerschap en alles wat dit met zich mee brengt. Iedere week een samenkomst met gelijkgestemden of een momentje voor jou en je partner, even stilstaan bij het wonder wat zich voltrekt terwijl het leven door raast. 

De cursussen zijn zowel online als offline en worden gegeven in een warme, huiselijke omgeving met het oog op de beste comfort voor jou, als zwangere vrouwen. De partners worden uitgenodigd om deel te nemen aan de cursussen om zo ook de relatie te versterken en de partner mee te nemen in het proces. Cursussen worden ook privé aangeboden, aan huis of op een cursuslocatie. Hierbij zal de cursus volledig worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens de groepscursussen kun je gelijkgestemden ontmoeten en elkaar inspireren door ervaringen en uitdagingen omtrent de zwangerschap en het (aanstaande) moederschap te delen. 

TARIEVEN

Online:             v.a. € 59,-

 Groepscursus:               v.a. € 350,

CURSUSSEN VAN MOM • ME • SOUL: