top of page
Fem your Brand - Mom Me Soul -1_edited.jpg

Tot nu toe richtte je je op het creëren van een mooi leven. Je zorgt voor jezelf, investeert in je gezondheid, doet yoga en persoonlijke ontwikkeling. Maar dit voelt alsof het nooit genoeg is, als intensief werken. Het leven stelt je op de proef en je raakt toch steeds weer getriggerd... Meer tijd voor jezelf lijkt onmogelijk, bijna egoïstisch.

Toch voel je dat verandering nodig is.
Je verlangt naar meer vrijheid, energie, zelfliefde en het vermogen om er op een gezonde manier voor anderen te zijn, in verbinding met jezelf.

Je weet dat de antwoorden niet buiten jezelf liggen, maar diep van binnen. ​
Je lichaam geeft signalen, en je begrijpt dat het iets te zeggen heeft.
Hoe kun je beter naar je lichaam luisteren?
De antwoorden zitten in jou, de wijsheid, liefde en verbinding waar je naar zoekt, zijn al aanwezig.

Maar hoe bereik je ze?

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg.

Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten en het innerlijk werk prioriteit te geven.

Met mijn begeleiding ga je naar de diepere lagen in jezelf, uit je hoofd en in je lichaam, waar je je hart kan horen kloppen, je buik kan horen rommelen en je baarmoeder kan horen spreken. 

Door meer te gaan luisteren naar de aangeboren wijsheid van jouw lichaam kan er ruimte ontstaan om oude pijn, verstoring en onverwerkte stukken te helen. Het is via de pijn dat we bij het licht komen.  

Voel jij je geroepen?
Laten we samen op reis gaan...

Verlangen naar verbinding

 
Fem your Brand - Mom Me Soul -13.jpg

All that you want to be

you already are
all you have to do
is move your awareness there
and recognize the reality
of your own soul

 

Voel jij een verlangen naar:

  • Kalmte in je mind

  • Ontspanning in je lichaam

  • Je essentie herinneren

  • Liefdevoller zijn voor jezelf

  • Je sacred space creëren en bewaken

  • Vertrouwen in jouw authentieke kracht en kunnen

  • Spirituele begeleiding ontvangen

  • Afgestemd leven volgens jouw behoeften en verlangens

Arrow_edited.png

REVIEWS

WhatsApp Image 2023-10-03 at 18.55.43.jpeg

"Wat was dit fijn! Jill is spot-on. Elke sessie gaf zo veel inzichten. Dit traject heeft heel veel in beweging gebracht, ik kijk nooit meer hetzelfde tegen mijn hooggevoeligheid aan en ken mijzelf op dit vlak nu zoveel beter. Ik sta met alle nieuwe inzichten en tools volledig in mijn kracht, en voel me intens dankbaar voor de geweldige begeleiding."

- Susanne vd Werf

 

Kom thuis in jouw lichaam en ziel

 

Wat gaan we doen?

Tijdens dit 1:1 traject kijken we naar het lichaam vanuit holistische blik. Holisme is het idee dat alles met elkaar in verbinding staat. Jouw emoties zijn niet los te zien van je gedachten, en je lichaam is verbonden met je ziel. Wanneer je uit balans bent op het ene niveau, heeft dat invloed op het andere.  We gaan luisteren naar de aangeboren wijsheid van jouw lichaam. Wat verteld jouw lichaam je wanneer je de tijd en aandacht neemt om écht te gaan voelen?

Het traject is een combinatie van holistisch coaching, hypnotherapie en massagetherapie.  Na de kennismaking sessie kijken we samen welke behandel methode het beste bij je past, zodat het op jou persoonlijk is afgestemd. 

Tijdens een sessie breng ik jou eerst in een ontspannen staat van zijn via meditatie of een lichaamsgerichte oefening om van daaruit op reis te gaan naar het onderbewustzijn en oude (kind-)stukken te helen of nieuwe inzichten te verwerven. 

Thema's waarmee we kunnen werken zijn;

Hooggevoeligheid l grenzen aangeven l voelen l zelfliefde l vertrouwen l veiligheid in jezelf l fysieke/mentale spanning of stress l zelfsabotage l sensualiteit l eigenwaarde l perfectionisme l angst voor afwijzing l twijfel vermoeidheid l wie ben ik? l 

wat is mijn waarheid?

Een traject bestaat uit 3 tot 8 sessies van 60 of 90 minuten per sessie. 

Aan het einde van het traject ronden we het af met een terugblik, en enkele weken later hebben we contact voor een korte evaluatie.
 

Investering:
klik hier voor de tarieven.

Holistisch coaching

Tijdens de coaching gaan we in gesprek om erachter te komen waar de waarheid uit is gegaan. Met de nadruk op het begrijpen en behandelen van jou als persoon als een geheel, waarbij lichaam, geest, emoties en spirituele aspecten worden geïntegreerd. Het doel van holistische coaching is jou helpen om evenwicht en harmonie in je leven te bereiken door middel van zelfbewustzijn, zelfreflectie en het nemen van positieve stappen om persoonlijke doelen te bereiken.

Deze manier van coaching is heel fijn als je op zoek bent naar een dieper begrip van jezelf, jouw doelen en je levenspad. Het kan helpen bij het doorbreken van blokkades, het ontwikkelen van kracht en het bereiken van spirituele bewustzijn

Hear your body talk

BodyTalk:
BodyTalk is een behandelwijze die is ontworpen om het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen en in balans te brengen te ondersteunen. Het is gebaseerd op het principe dat het lichaam een geïntegreerd systeem is, waarbij fysieke, mentale, emotionele en energetische aspecten met elkaar verbonden zijn.

De communicatie tussen verschillende systemen en organen kunnen worden hersteld. Het lichaam is zo wijs en weet al hoe het zichzelf moet genezen, maar door stress, trauma en emotionele uitdagingen is de natuurlijke balans vaak verstoord.

Tijdens de Bodytalk gebruik ik zachte aanraking, spiertesten en gesprekken om de communicatie en harmonie binnen jouw lichaam te herstellen.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie die zich richt op het gebruik van hypnose (diepe ontspanning) om positieve veranderingen in jouw denken, emoties, en je gedrag te versterken. Het is een techniek waarbij ik jou begeleidt naar een diep ontspannen, geconcentreerde staat van bewustzijn, ook bekend als trance of hypnotische trance. In deze staat wordt je ontvankelijker voor suggesties en ideeën die bedoeld zijn om het oude te doorbreken en het nieuwe toe te kunnen laten.

Het doel van hypnotherapie is om jou te helpen toegang te krijgen tot jouw onderbewuste en daar positieve veranderingen te bewerkstelligen door middel van suggestie, visualisatie en ontspanningstechnieken.

Massagetherapie:

Het verschil met bijvoorbeeld een ontspanningsmassage is dat we bij de massagetherapie kijken naar de disbalans in het lichaam en wat wat het lichaam nodig heeft voor heling. 
Deze vorm van therapie omvat verschillende technieken in de vorm van aanraking met
 als doel het verlichten van pijn, het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Massagetherapie kan worden aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en kan variëren van diep ontspannend tot therapeutisch, afhankelijk van wat het meest geschikt is voor jou, in het moment.

Become
your
own
best
healer

Methodes

 

My love,

Er is niks mis met je

Je bent niet gebroken

Je hebt niks verkeerd gedaan

Je hoeft niet gefixt te worden
We gaan gewoon meer plezier en liefde in jouw leven uitnodigen.

Liefs,

Jill

My role is not to fix you so you can go on
but to hold you as you will transform.

Fem your Brand - Mom Me Soul -7.jpg
She who brings Light
 

Jill is een healer, opgeleid als massagetherapeut, holistisch coach, hypnotherapeut, HSP-coach, hoedster van vrouwencirkels en moderne mysticus.

 

"Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden in het herstellen van de verbinding met zichzelf; het lichaam en de ziel.
De magie van verbinding is dat het ons thuis brengt bij onze spirituele essentie; wie we werkelijk zijn zonder alle rollen, opgelegde verwachtingen en verhalen die ons in de weg kunnen staan.

Wanneer we in verbinding komen met andere vrouwen, zetten we een energie neer waarmee we onszelf en ook het collectief kunnen transformeren naar een wereld met meer licht, vertrouwen en liefde.

Met mijn werk wil ik een veilige ruimte creëeren voor heling en transformatie, zodat vrouwen hun missie kunnen gaan naleven, vrij van angst of onnodige spanning, en als leiders van een nieuwe wereld."

CONTACT

Thanks for your message!

bottom of page