MOMCIRKEL

When women come together there can be magic.

Wanneer vrouwen samen komen kan er een magische energie ontstaan. Een veilige, liefdevolle en helende energie vol vrouwenwijsheid. In verbinding met alle vrouwen die ons zijn voorgegaan, met moeder aarde, onze vrouwenlijn, de elementen, de maanfases en de cyclussen van de natuur. 

 

Veel moeders staan op standje 'overleven', vooral bij slaaptekort, en voelen de verbinding met zichzelf even niet meer. Je weet niet meer waar jij behoefte aan hebt of hoe het nou eigenlijk écht met je gaat en ervaart al snel de eenzaamheid in het moederschap; alsof je er alleen voor staat.

Dit kan zorgen voor een neerwaartse spiraal; geen verbinding met jezelf zorgt voor geen verbinding met je kind en partner; over je grenzen (laten) gaan; je niet jezelf voelen; überhaupt niet voelen en teleurgesteld zijn in het Moederschap. Want jouw intuïtieve wijsheid is misschien wel sterker dan ooit maar wordt onwijs uitgedaagd door de maatschappij en omgeving. Conclusie; die tijd voor jezelf is toch echt heel erg belangrijk.

We bouwen met Mom Me Soul aan een community in de maandelijkse online 'full moon momcirkel' en organiseren eens in de zoveel tijd een hele dag voor jou in de natuur, om te helen, verbinden en in de magie van een vrouwencirkel te stappen.

Wees welkom.

Moedercirkel Mom Me Soul-92.jpg

TARIEVEN

Jaarprogramma full moon      € 180,-

One day momcirkel      € 125,-

-

AGENDA MOMCIRKEL:

EARTH HEALS YOU

WATER SHAPES YOU

FIRE TRANSFORMS YOU

AIR MOVES YOU

ETHER INSPIRES YOU