1:1 TRAJECT

Love is the most important healing power there is.
~ Louise Hay

In de 1:1 sessies is er alle ruimte om stil te staan bij jouw proces. Door middel van aanraking luisteren we naar de wijsheid van jouw lichaam en wat er precies nodig is voor optimaal herstel en balans in lichaam & geest. 
De intentie is meestal dichter bij jezelf komen of terug naar de essentie, je ware zelf.  Het vraagt je iedere keer weer om af te stemmen op jouw behoeftes en verlangens. 
Wanneer jij je laat dragen, kan je de kracht van kwetsbaarheid gaan ervaren en zakken in wie jij in essentie werkelijk bent.

Mom.me.soul-410.jpg

REVIEWS

"Jill weet je volledig op je gemak te brengen, soms voelt het bijna hypnose.

Ze weet dan de juiste vragen te stellen waardoor je op een hele zachte manier de boel kan analyseren."

 

Hoe werk je?
Als therapeut werk ik vanuit een holistische benadering en dmv massage, hypnose, Bodytalk en rituelen maken we reizen naar het onderbewustzijn. Ik laat zoveel mogelijk het lichaam bepalen wat er nodig is en werk meer intuïtief dan volgens protocollen.  Ook stel ik geen diagnose en werk ik samen met collega's als er bijvoorbeeld trauma's of fysieke klachten naar boven komen wat niet binnen mijn specialisatie ligt. 

Thema's waar vrouwen veelal mee komen zijn:
Vermoeidheid, zichzelf kwijt, gevoelens van schaamte of schuld, hooggevoeligheid,

co-dependentie, angst of onrust, stress/burnout, zwangerschapskwalen, herstel keizersnede, energetische blokkadesstemmingswisselingen, zich niet begrepen of gehoord voelen, fysieke klachten; onderrug, psoas, armen, nek, of beperkende overtuigingen.

Het verlangen wat veel vrouwen hebben is:
Volledig vrouw zijn, liefde voor mijn lijf, open hart, veiligheid in mezelf, in mijn kracht leven, spiritueel voorbereiden op de bevalling, verbinden met het zieltje in mijn buik,  

potentieel naleven, voelen en zijn, diepe ontspanning, rust en overgave, in verbinding zijn met mezelf, mijn lichaam en mijn kindjes / de ander.

De eerste stap is een kennismaking..

Via een telefonische kennismaking kijken we of er een klik is en of het goed voelt om samen aan de slag te gaan. Je kunt het ook direct in de praktijk ervaren met een kennismaking massage of hypnose.

Na een gesprek kom je op de tafel liggen voor een massage of hypnose sessie. Vervolgens maken we samen een traject afgestemd op jouw behoeftes en verlangens.

TARIEVEN

Kennismaking sessie (75 min)        € 95,-

Traject drie sessies (60 min)      € 255,-Traject vijf sessies (60 min)     € 400,-

10-rittenkaart       €750,-

MASSAGES, HYPNOSE & RITUELEN:

REVIEWS

“Als je een 1:1 traject neemt bij Jill, gun je jezelf meerdere momenten en is de drempel veel lager een sessie te boeken,

je gaat een commitment aan naar jezelf.”

 

Ons diepste verlangen is om geliefd te worden.

In eerste instantie door je moeder en later door een partner of vriendin. In deze relaties leer je gewoontes en patronen om dit voor elkaar te krijgen. Het beperkt in allerlei opzichten, houdt je klein of geeft je de voorwaardelijke liefde.
Wanneer je ouder wordt besef je dat de enige echte liefde, de liefde voor jezelf is. Pas wanneer je van jezelf houdt kun je ook echt van een ander houden. 

 

Herken je dit en voel jij dat het tijd is om te verbinden met jouw essentie en vanuit jouw behoeftes en verlangens te gaan leven? 

Wat je kan gaan ervaren na een traject:

  • net zo ontspannen in je lijf als in je hoofd

  • de boodschappen van je lijf begrijpen

  • je energie in balans

  • vertrouwen in je eigen kracht

  • rust en kalmte 

  • het gevoel jezelf te kunnen zijn

  • helderheid in behoeftes & verlangens

  • je essentie; ware zelf 

  • plezier hebben in het moederschap

  • een liefdevolle vrouw zijn

Geef jezelf de 'gift van begeleiding' en laat voor je zorgen, in overgave kan je je laten dragen.

Ik begeleid je vanuit liefde.

Wees welkom!

CONTACT

Bedankt voor je bericht!

TELEFOON

06 81 958 119

ADRES
Antoniestraat 9B • 2011 CN  Haarlem
EMAIL