MASSAGES

Aanraking behoort tot een van de basisbehoeften van de mens en is essentieel om gelukkig te kunnen zijn. De massage zorgt er voor dat hormonen als oxytocine en endorfine worden aangemaakt waardoor je je gelukkiger gaat voelen en je weer een mooie relatie met nog meer vertrouwen in je lichaam opbouwt.

De massages zijn in therapeutische vorm, wat betekent dat er gekeken wordt naar de klacht en vanuit een holistische visie. De aanraking en alles wat erbij komt aan oliën, gesprekken en massagetechnieken, laten de energie weer door je lichaam stromen en brengen je in een andere staat van zijn.

Tijdens de massage wordt je uitgenodigd om te luisteren naar de boodschappen van je lichaam en de daarbij behorende behoeften en verlangens. Maak ruimte voor het bijzondere proces wat zich op dit moment in je leven afspeelt. Verschillende massagetechnieken worden gecombineerd, waarbij de focus ligt op ontspanning.

Iedere massage is anders en daarmee uniek. De intensiteit van de massage wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo ook de massageolie, deze wordt zelf samengesteld met de meest pure etherische oliën van DoTerra. Tijdens een telefonische intake kijken we samen naar wat voor jou op dit moment het best passend is.

TARIEVEN

Per 1 januari 2022

 

Losse sessie (60 min)        € 95,-

Traject drie sessies (60 min)      € 255,-Traject vijf sessies (60 min)        € 400,-
   

MASSAGETHERAPIEËN VAN MOM • ME • SOUL: