top of page

MEDITATIES

Je kunt eens in de zoveel tijd een massage boeken of een therapie sessie doen, een podcast luisteren of een cursus volgen. Maar het echte werk zit hem in de kleine verandering in je dagelijks leven. 

Hoe je je gedraagt in relatie tot jezelf, je lichaam en de mensen die je lief hebt. Waar je je aandacht en energie naartoe brengt, én hoe je je eigen pad bewandelt en blijft wandelen!

Mediteren bestaat al eeuwen en is altijd het beste medicijn geweest voor een onrustige mind. 

Onze mind/geest is als een wild beest die we dienen te temmen omdat hij anders al snel de leiding neemt en er met ons vandoor gaat.
Wist je dat 95% van de gedachten die we vandaan denken hetzelfde zijn als de gedachten die we gisteren hadden? 
En wist je dat heel veel mensen voor 80% in hun hoofd leven? En dus ver weg van hun lijf; gevoelens, sensaties, emoties, geuren, geluiden etc. 
But that's where the magic happens!
Dat wat je energie geeft groeit. En dat geld ook voor je geest, je gedachtes. Wanneer je bewust wilt leven, in verbinding en vanuit zelfliefde dien je allereerst te zorgen voor een kalme geest. Net zoals je lichaam kun je je geest ook hierin trainen. En het is dichter bij dan je denkt.
No more excuses.
The best gift you can give your children is selfcare!
Iedere dag een vast moment voor jezelf zal je leven veranderen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen, je geeft ze er een groot cadeau mee.

 

De rust en ontspanning bij jou thuis te brengen hebben we een serie meditaties online staan. Zodat jij ieder moment, thuis of in de natuur, onderweg (niet achter het stuur) of tussen je werk door, een momentje voor jezelf kunt nemen. We begeleiden jou naar de rust en ontspanning waar je zo naar verlangd. 

​Jill heeft enkele jaren yin yoga en meditatie les gegeven en werkt sinds 2019 als hypnotherapeut. Deze meditaties zijn geïnspireerd op de sessies uit haar praktijk, thema's van de vrouwen die bij haar komen en een bundel van haar kennis en werkervaring van de afgelopen 10 jaar. 

Diep in ons hart, weten we al dat we perfect zijn zoals we zijn. Diep in ons innerlijk wezen, weten we al dat het leven perfect is zoals het is.. ~ Swami Dhyan Giten

Mom.me.soul Portretten-268.jpg

PODCAST-SERIE

bottom of page