MOON MOMCIRCLE
Let's connect and support each other as moms.

Vrouwencirkels worden al eeuwenlang georganiseerd rondom de nieuwe en volle maan. 

In de moedercirkel komen we maandelijks rondom volle of nieuwe maan met een groep moeders bij elkaar om het moederschap te vieren. Het is ook een moment om te verbinden met jezelf en elkaar en samen zetten we een helende en transformerende energie neer, waarin het veilig is om te delen en helingsprocessen in gang te brengen. We mediteren we op de elementen van de natuur, er is een deelronde en we zullen intenties zetten. 
Deze cirkel is voor moeders met kinderen van alle leeftijden.

GOED BIJ

Het eerste jaar van het Moederschap is voor bijna iedere vrouw een uitdaging.
Het daagt je onder andere uit om dicht bij jezelf te blijven, waar je steeds sterker in wordt maar wat natuurlijk niet altijd lukt. Door alle veranderingen in je leven, het tempo, waarin je kind vaak leidend is, schiet de 'tijd voor jezelf' er vaak bij in. Voor jezelf zorgen is nou eenmaal niet meer het belangrijkste in je leven, toch? 
Veel vrouwen staan op standje 'overleven', vooral bij slaap tekort, en voelen de verbinding met zichzelf even niet meer. Je weet niet meer waar jij behoefte aan hebt of hoe het nou eigenlijk écht met je gaat, behalve "moe, gesloopt en een melkfabriek".
Dit kan zorgen voor een neerwaardse spiraal; geen verbinding met jezelf zorgt voor geen verbinding met je kind en partner; over je grenzen (laten) gaan; je niet jezelf voelen; überhaupt niet voelen; eenzaamheid ervaren en teleurgesteld zijn in het Moederschap. Want jouw intuïtieve wijsheid is misschien wel sterker dan ooit maar wordt onwijs uitgedaagd. 
Conclusie; die tijd voor jezelf is toch echt heel erg belangrijk.

Stel je eens voor dat er een ruimte is waarin het even alleen nog maar om JOU draait.
Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en de rollen die je draagt even van je af mag schudden. Ergens waar je gelijkgestemde kunt ontmoeten, moeders die hetzelfde ervaren, die je zien en begrijpen. Waar je elkaar ontmoet op diepere lagen, op gevoelsniveau en in spirituele processen. Er is ruimte om weer te voelen, je lichaam lief te hebben en om gedragen te worden door andere vrouwen. Jouw intuïtieve en spirituele kanten mogen worden aangewakkerd en de verbinding met jezelf hersteld. 
Wacht niet tot er meer tijd of ruimte komt, maar maak die tijd! 
Stel de zorg voor jezelf voorop, al is het maar anderhalf uur in de maand.

Zorg ervoor dat je een altaartje klaar hebt en deze tijd ongestoord voor jezelf hebt.
Ik ben er helemaal voor jou en jij, jij bent er alleen maar voor jezelf. 

selfcare cravings

standje overleven

slaap tekort

 stress & spanning

onrust

depressie-klachten

TARIEVEN & DATA

€180 hele jaar
€60 per kwartaal

maandelijks via teams
rondom volle maan

vrijdagavond 20.00 - 21.30

data? vraag aan..

Meld je aan door een mail

te sturen naar hello@mommesoul.nl

ONE-DAY MOTHERCIRCLE:
in een yurt