MOM MASSAGE

Je grootste taak is vervuld, je hebt je kindje ter wereld gebracht. En dan begint het pas echt. Slapeloze nachten, onverklaarbare huilbuien, niet willen slapen, griepje hier, virusje daar, school, clubjes, vriendjes over de vloer, nee ik wil niet, ja ik wil alleen maar, wel knuffelen, niet knuffelen, de ene fase na de andere, alles in dienst van je kindje met een doos onvoorwaardelijke moederliefde en heel veel mooie levenslessen. Het is niet zomaar wat, dat moederschap!

Tijd voor jezelf is noodzaak geworden! En wat is dan beter dan een goeie massage?

Even niks moeten, alles mogen en heel veel aandacht en aanraking voor jou, je lichaam en je Ziel. De Mom massage heeft als voornaamste doel jou in diepe ontspanning te brengen.

Je kunt loslaten wat je op dit moment in je leven bezighoudt en vol vertrouwen je overgeven aan de kracht van aanraking, warme olie die over je lichaam verspreid wordt en de reis die je maakt in je gedachten, met je gevoelsleven en je zintuigen die geprikkeld worden. 

 

Ervaar hoe je lichaam reageert op de langzame bewegingen en ga mee in het ritme van de muziek, de aanraking en je ademhaling. Bij volledige overgave in het moment is er niks anders dan acceptatie, liefde en verbinding. Je zenuwstelsel komt tot rust, spieren ontspannen, energie gaat stromen en je geest komt tot rust. Je komt in een diepe rust fase en mag daar zijn zoals je bent zonder streven, oordeel, behoefte aan verandering. Dit brengt je in contact met je ware zelf, zo kom je op een dieper niveau met je zelfbewustzijn. Je lichaam kan herstellen, energetisch opladen en mentaal loslaten. Voor sommigen van jullie een uitdaging, voor anderen verlossing.

GOED BIJ

Vanaf een jaar na de geboorte

Fysieke klachten

Vermoeidheid

Onzekerheid / zorgen

Emotionele disbalans

Lichamelijke spanning

Rug- en/of nekklachten

Bekkenklachten

Hormonale disbalans

Tijd voor jezelf

TARIEVEN

Losse sessie (60 min)        € 95,-

Traject drie sessies (60 min)      € 255,-Traject vijf sessies (60 min)        € 400,-

BEKIJK OOK DE ANDERE MASSAGES: