top of page

MOM MASSAGE

A mother is always the beginning. She is how things begin.

~ Amy Tan

Je grootste taak is vervuld, je hebt je kindje ter wereld gebracht. En dan begint het pas echt. Slapeloze nachten, onverklaarbare huilbuien, niet willen slapen, griepje hier, virusje daar, school, clubjes, vriendjes over de vloer, nee ik wil niet, ja ik wil alleen maar, wel knuffelen, niet knuffelen, de ene fase na de andere, alles in dienst van je kindje met een doos onvoorwaardelijke moederliefde en heel veel mooie levenslessen. Het is niet zomaar wat, dat moederschap!

Tijd voor jezelf is noodzaak!

En wat is er nou  beter dan aanraking?

Even niks moeten, alles mogen en heel veel aandacht voor jou, je lichaam & geest en je ziel.

De mom massage heeft als voornaamste doel jou in diepe ontspanning te brengen. Zodat je al je zorgen kunt loslaten en je vol vertrouwen kan overgeven aan de kracht van aanraking, warme olie die over je lichaam verspreid wordt en de reis die je maakt in je gedachten, met je gevoelsleven en de zintuigen die geprikkeld worden. 

 

Ervaar hoe je lichaam reageert op de langzame bewegingen en ga mee in het ritme van de muziek, de aanraking en je ademhaling. Bij volledige overgave in het moment is er niks anders dan acceptatie, liefde en verbinding. Je zenuwstelsel komt tot rust, spieren ontspannen, energie gaat stromen en je geest komt tot rust. Je komt in een diepe rust fase en mag daar zijn zoals je bent zonder streven, oordeel, behoefte aan verandering. Dit brengt je in contact met je ware zelf, zo kom je op een dieper niveau met je zelfbewustzijn. Je lichaam kan herstellen, energetisch opladen en mentaal loslaten. Voor sommigen van jullie een uitdaging, voor anderen verlossing.

Mom.me.soul-37.jpg

TARIEVEN

 

Kennismaking sessie (75 min)        € 105,-

Traject drie sessies (60 min)      € 285,-Traject vijf sessies (60 min)     € 450,-

BEKIJK OOK DE ANDERE MASSAGES:

bottom of page