MOON MOMCIRCLE ONE-DAY
Celebrating Motherhood with all the love you deserve

Een verbindende ceremonie in een yurt, waarin we het moederschap gaan vieren, connecten met ons lichaam en onze vrouwelijkheid, om de liefde te voelen, geven, en ook ontvangen.

Wordt onderdeel van een Momcircle en voel hoe het is om gedragen te worden. Een plek waar jij volledig mag zijn, met al je onzekerheden, kwetsbaarheden en waar je het moederschap in verbinding samen draagt.

Mom.me.soul Portretten-207.jpg

Zelfliefde is het eerste cadeau dat een moeder haar kind kan geven.
- Mary Thomson 


Het moederschap is een van de diepste vormen van zelfontwikkeling die je kunt krijgen.  Het gaat met ups en downs, raakt aan onze diepste angsten en brengt ons tot de hoogste vreugde en mooiste liefde. Jouw proces is uniek en toch zijn er zoveel andere moeders die herkennen wat je doormaakt. 

Vrouwencirkels worden al eeuwenlang georganiseerd rondom de nieuwe en volle maan. Het is een moment om te verbinden met jezelf, elkaar en ook met de natuur. Niet alleen stilstaan bij het moederschap maar het ook vieren middels een ceremonie. Delen wat we tegenkomen, waar we tegenaan lopen in het moederschap. Wat gevoeld, aangekeken, geheeld, bekrachtigd en gevierd mag worden. Laten we onze krachten bundelen en angst en zorgen omzetten in de krachtige vrouwenenergie die Moeder aarde zo hard nodig heeft. 

 
Stel je eens voor.. 
Dat er een ruimte is waarin het even alleen nog maar om JOU draait. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en de rollen die je draagt even van je af mag schudden. Ergens waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, moeders die hetzelfde ervaren, die je echt zien en begrijpen. Waar je elkaar ontmoet op diepere lagen, op gevoelsniveau en in spirituele processen.

Er is ruimte om te voelen, je lichaam lief te hebben en om gedragen te worden door andere vrouwen. Jouw intuïtieve en spirituele kanten mogen worden aangewakkerd en de verbinding met jezelf op alle niveaus hersteld. Wacht niet tot er meer tijd of ruimte komt, maar maak die tijd. Stel de zorg voor jezelf voorop, al is het maar een keer in de maand. 

 
In deze ruimte mag vanuit vertrouwen alles gedeeld en geheeld worden.  Laten we veel meer samenkomen om te delen en uit te wisselen; sharing cirkels, zelfonderzoek, dansen, zingen, meditaties, leren van de natuur en lekker kletsen en genieten van het samen zijn. 
 
Wat ervaar je op deze mooie dag?
❤ verbinding met gelijkgestemden moeders
❤ nieuwe energie, inzichten, inspiratie en ideeën 
❤ diepe verbinding met jezelf
❤ kennis over de elementen, de maanfase en de chakra’s
❤ spiritualiteit vervlochten met het moederschap 
❤ een bundeltje liefde voor jezelf 


Waar staat de yurt?
Op Landgoed Energy Up in Zeewolde

Wanneer is het?
Op -- van 09.00 - 17.00 uur
De kosten zijn €125,- en na betaling is jouw plekje verzekerd!


 

 PRAKTISCHE INFO

binnenkort nieuwe data

09.00 - 17.00 uur

Kosten: € 125 

(na betaling plek verzekerd)

Landgoed Energy Up

in Zeewolde

Over mij..
Sinds ik zelf moeder ben heb ik mij als therapeut volledig gericht op het begeleiden van zwangeren en moeders. En er leeft bij mij een verlangen om moeders samen te brengen. In het samenzijn ontstaan er namelijk magische dingen; het delen van elkaars kracht en wijsheid brengt verandering, zorgt voor transformatie. Met de Momcircle creëer ik een veilige en heilige ruimte voor moeders om samen te komen. Door middel van oeroude rituelen verbinden we ons met ons hogere zelf, spirit, onze intuïtie en aangeboren wijsheid.
 
Let the magic begin..
 
 

REVIEWS

“De cirkel is een fijne en geborgen plek om als moeder even een moment

voor jezelf te hebben en mooie inzichten op te doen.”