top of page

REGRESSIE

Tijdens de bevalling sta je helemaal open, zowel beneden als boven, fysiek als energetisch, je bent in je meest kwetsbare hoedanigheid. Rondom de geboorte en in de kwetsbaarheid zijn de pijn en angsten vaak nog veel voelbaarder en al helemaal als er weerstand bij komt.

In het moederschap word je weer op een hele andere manier uitgedaagd als het gaat om pijn en angsten. Een mooi moment dus om de diepte in te gaan met hypnotherapie en op zoek te gaan naar de oorzaak en daarbij het toepassen van regressie. We duiken in het onderbewustzijn, daar waar het lange termijngeheugen, emoties en angsten liggen opgeslagen. 

 

De therapie via het onderbewustzijn zorgt ervoor dat de ratio zich er even niet mee kan bemoeien en de lang weggestopte informatie naar boven kan komen. Tijdens een sessie ga je in diepe ontspanning en van daaruit maken we een mooie reis naar de gebeurtenissen die van invloed zijn geweest in je leven. We helen daarbij oude pijn en angsten en je zult merken dat je steeds rustiger en sereen wordt. Hoe vaker je de reis maakt, des te makkelijker zal het gaan. Het kan je meer zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfacceptatie en geborgenheid geven. Het geeft je nog meer zelfbewustzijn, zodat je volledig kunt genieten van deze bijzondere periode in je leven met jezelf en je baby.

BEKIJK OOK DE ANDERE THERAPIEËN:

bottom of page