top of page

LET THE MAGIC BEGIN..
 

De cirkels en retreats zijn een moment voor jou en jouw innerlijke proces in een fijne, veilige omgeving samen met andere vrouwen. 

Het is een moment om naar binnen te gaan, af te stemmen op jezelf, de cyclus van de maan en wat er in je leeft of geleefd mag worden. En dat in de krachtige energie van een groep, een cirkel. 
Middels ceremonies en rituelen kun je tot rust komen, opladen en ontvangen wat jij nodig hebt.

Deze cirkels zijn echt wat voor jou als je meer wilt weten over:

  • de maan, windrichtingen en elementen

  • de wijsheid van jouw vrouwenlichaam

  • de kracht van een cirkel

  • ceremonie's & rituelen

  • Innerlijke reizen

  • sacred sisterhood

  • jouw intuïtie en innerlijk wijsheid

  • de chakra's

Magic can happen when women gather..

Vrouwencirkels worden al eeuwenlang georganiseerd rondom de nieuwe en volle maan. Wanneer vrouwen in een cirkel bij elkaar komen en verbinden met de maan en krachten van de natuur ontstaat er iets bijzonders; sommigen noemen het magie. Maar het is meer dan dat. Het is een transformerende energie waarin ruimte is voor heling en groei. 

In een steeds meer individualistische samenleving zijn veel vrouwen op zoek naar de verbinding met elkaar. De oude pijn van de zusterwond en moederwond komt naar boven en het verlangen daarachter is; samen zijn, processen delen, de ander zien zonder oordeel en elkaar lief hebben. Wanneer we onze maskers af doen en onze 'sisters' vertrouwen en supporten, staan we zoveel krachtiger in de wereld.

Wees welkom

Moedercirkel Mom Me Soul-160_edited.jpg

Het is via de ander dat we
dieper naar onszelf kunnen kijken
Het is via de ander dat we
gespiegeld worden in onze schaduw
en onze grootsheid
Het is tijd dat jij je weer verbind
met jezelf, de vrouwenkracht en moeder aarde

Wat kan je verwachten in een cirkel?


 

Openingsceremonie

Met het aanroepen van de vier windrichtingen en vijf elementen openen we het energetische veld en ontvangen we begeleiding. 

Sharing Circle  

De Hoedster (Jill) zorgt voor een veilige setting waarin iedere vrouw haar proces kan delen, zodat zij en al haar delen gehoord, gezien en gevoelt kunnen worden. Maar zonder in verhaal te gaan en met de juiste timemanagement.

Bodywork 

Het verbinden van lichaam & geest, helen van oude pijn via het lijf en luisteren naar de diepe wijsheid van het hart en onze baarmoeder.

Inner Wisdom Journey  

Jouw innerlijke landschap verkennen en stapje voor stapje contact maken met gidsen, begeleiders en boodschappers. 

Dance   

Via beweging nodigen we uit wat we willen ontvangen, wat we willen voelen,  versterken en belichamen

Creative Ritual 

Onze creatieve kracht gebruiken om nieuwe wijsheid te integreren en vorm te geven op een aardse manier. 

Sisterhood Healing 

Het doorbreken van oude patronen en vanuit de daar in vertrouwen te komen. Zodat we weer kwetsbaar durven te zijn, expressie geven aan ons innerlijk en liefde mogen ontvangen.

Moedercirkel Mom Me Soul-140_edited.jpg
Reviews cirkels

Als we ons in een omgeving bevinden waar we niet met elkaar gaan concurreren, is er een hormonale reactie dat we veilig zijn

REVIEWS

“De cirkel is een fijne en geborgen plek om als moeder (eindelijk) een moment

voor jezelf te hebben en mooie inzichten op te doen.”

 

Agenda Cirkels 
Over Jill
 

"In mijn werk als massagetherapeut hoorde ik van zoveel vrouwen dezelfde thema's en issues voorbij komen en het overkoepelende gevoel van 'eenzaamheid' dat ik dacht; hoe mooi zou het zijn als deze vrouwen allemaal samen komen?

Nou heb ik zelf niet altijd fijne ervaringen gehad met groepen vrouwen. Veelal was er narigheid; achterdocht, wantrouwen of verraad.

Dus ik ben zelf meer met groepen vrouwen gaan doen; mantra zingen, retreats en ook vrouwencirkels. Wat een verrijking in mijn leven is dat!

Ik heb geleerd dat het veilig kan zijn met vrouwen bij elkaar om me in mijn meest kwetsbare moment te laten zien en dragen. En dat een omgeving als deze eigenlijk de beste plek is om te oefenen met grenzen aangeven, verlangens delen en samen innerlijk werk doen zonder elkaar daarbij in de weg te zitten. 

Daarom heb ik mijzelf de laatste jaren ontwikkeld in het begeleiden van vrouwencirkels, met de intentie om de kracht van vrouwen samen in te zetten voor onze eigen groei, verbinding met elkaar en verandering in de wereld."

Fem your Brand - Mom Me Soul -13.jpg
bottom of page