top of page
Fem your Brand - Mom Me Soul -1_edited.jpg

Het is een heel diep weten wat in elk van ons aanwezig is. Wat in ons allemaal in slaap toestand was en nu steeds wakkerder begint te worden. Deze vrouwelijke essentie weet precies hoe het is om het leven zo te creëren zoals de bedoeling is, waarvoor we eigenlijk gekomen zijn. 

De teachings waarmee we gaan werken komen van een lijn van Healers van de ‘seven sisters’. En deze ‘seven sisters’ brengen ons de nodige gifts om onze essentie helemaal te kunnen belichamen en te gaan leven.
 

Hoe zou je het vinden als ik jou zou uitnodigen, inspireren, supporten en begeleiden, om bij je dieper innerlijk weten te komen? Zodat je meer en meer jezelf wordt en het leven gaat creëren wat je ooit gedroomd hebt toen je nog aan de andere kant was. 

Ontwaak jouw vrouwelijke essentie..

 
Fem your Brand - Mom Me Soul -13.jpg

All that you want to be

you already are
all you have to do
is move your awareness there
and recognize the reality
of your own soul

 

Voel jij een verlangen naar:

  • Rust in je mind

  • Ontspanning in je lichaam

  • Liefdevoller zijn voor jezelf

  • Een veilige ruimte creëren en bewaken

  • Vertrouwen in jouw eigen kracht en kunnen

  • Spirituele begeleiding ontvangen

  • Afgestemd leven volgens jouw behoeften en verlangens

  • Je vrouwelijke essentie herinneren

Arrow_edited.png
1:1 Trajecten

 
THERAPIE-01.png
THERAPIE-01.png
THERAPIE-01.png

REVIEWS

WhatsApp Image 2023-10-03 at 18.55.43.jpeg

"Wat was dit fijn! Jill is spot-on. Elke sessie gaf zo veel inzichten. Dit traject heeft heel veel in beweging gebracht, ik kijk nooit meer hetzelfde tegen mijn hooggevoeligheid aan en ken mijzelf op dit vlak nu zoveel beter. Ik sta met alle nieuwe inzichten en tools volledig in mijn kracht, en voel me intens dankbaar voor de geweldige begeleiding."

- Susanne vd Werf

 

Wat gaan we doen?

 

Tijdens dit 1:1 traject kijken we naar het lichaam vanuit het idee dat alles met elkaar in verbinding staat. Jouw emoties staan niet los van je gedachten, en je lichaam is verbonden met je ziel. Wanneer je uit balans bent in het ene, heeft dat invloed op het andere.  We gaan luisteren naar de aangeboren wijsheid van jouw lichaam. Wat vertelt jouw lichaam je wanneer je de tijd en aandacht neemt om écht te gaan luisteren?

Ook gaan we onderzoeken wat jij hier komt doen als ziel en welke stukken jou nog in de weg staan om helemaal vanuit jouw authentieke zelf je verlangens na te leven.

Tijdens een sessie begeleid ik jou eerst naar een ontspannen staat van zijn via meditatie of een lichaamsgerichte oefening, om van daaruit op reis te gaan naar het onderbewustzijn en oude (kind-)stukken te helen of nieuwe inzichten te verwerven via de wijsheid van het lichaam en de ziel. 
 

Kennismaking: ‘De kern van jouw verlangen’

In de eerste sessie, wat gelijk ook de kennismaking is, gaan we kijken naar jouw diepere verlangens en waar je tegenaan loopt.

Wat wil jouw ziel hier komen ervaren, en wat is de rode draad in relatie tot jouw intentie(s)?

Deze eerste sessie duurt 90 minuten.

Na een kennismaking kijken we samen welk 1:1 traject het beste vervolg is. 

Een traject bestaat uit 3 tot 8 sessies van 90 minuten per sessie, met soms een beetje uitloop. 

Aan het einde van het traject ronden we het af met een terugblik, en enkele weken later hebben we contact voor een korte evaluatie.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Boek een telefonische kennismaking (kosteloos) via onderstaande link.

OVER JILL

Fem your Brand - Mom Me Soul -7.jpg
She who brings Light
 

Jill is een healer, opgeleid als massagetherapeut, holistisch coach, hypnotherapeut, HSP-coach en hoedster van vrouwencirkels.

 

"Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden in het herstellen van de verbinding met zichzelf; het lichaam en de ziel.
De magie van verbinding is dat het ons thuis brengt bij onze spirituele essentie; wie we werkelijk zijn zonder alle rollen, opgelegde verwachtingen en verhalen die ons in de weg kunnen staan.

Wanneer we in verbinding komen met andere vrouwen, zetten we een energie neer waarmee we onszelf en ook het collectief kunnen transformeren naar een wereld met meer licht, vertrouwen en liefde.

Met mijn werk wil ik een veilige ruimte creëeren voor heling en transformatie, zodat vrouwen hun missie kunnen gaan naleven, vrij van angst of onnodige spanning, en als leiders van een nieuwe wereld."

My role is not to fix you so you can go on
but to hold you as you will transform.

CONTACT

Bedankt voor je bericht!

bottom of page