top of page
Over Jill

OVER JILL

I have been a seeker and I still am, but I stopped asking the books and the stars. And I started listening to the teaching of my soul.

~ Rumi

Ik ben Jill, moeder van Liam en woonachtig in Haarlem centrum. Opgegroeid in een gezin met een stay-at-home moeder, drie oudere zussen en veel bonus-moeders in mijn leven, heb ik het begrip Moederschap op allerlei manieren ervaren. Toen ik ouder werd, vond ik het moeilijk om hulp te vragen, voor mezelf te kiezen in samenzijn en mijn grenzen aan te geven. Ik had vaak het gevoel dat ik er alleen voor stond. Voor de ander zorgen ging me goed af, maar in het zorgen voor mezelf heb ik de nodige uitdagingen gehad.

Eind 2018 ben ik bevallen van een zoontje, Liam Samuel, een prachtig lief mannetje.

Tijdens de zwangerschap was er veel verandering in mijn leven; mijn relatie liep stuk, ik zat in woningnood, er waren familie-issues en met alle zwangerschapskwaaltjes kon ik in mijn werk als ZZP niet volledig functioneren. Kortom; een heftige tijd. Met alle heftigheid in mijn leven, was het moeilijk afstemmen op mijn behoeften, om te luisteren naar mijn lichaam en wat werkelijk goed voor mij was. Ik zat vaak in conflict met mezelf. Wanneer moet ik doorzetten en wanneer moet ik rust nemen?

MIJN LEVENSLESSEN

De bevalling verliep niet soepel en ook de postpartum periode was heftig: het herstel van de bevalling, gecombineerd met het leven als alleenstaande moeder mét een eigen bedrijf. Tijdens deze heftige periode in mijn leven, heb ik ervaren hoe ik mij extreem kwetsbaar en zeer krachtig tegelijk kon voelen. Ik heb hulp gevraagd aan de liefdevolle mensen om me heen, had een coach op werkgebied en een waanzinnig goede zelfstandig verloskundige. Ik ontving healing-sessies van een sjamaan, deed veel innerlijke kind werk en spirituele beoefening.

 

Zonder alle support van mijn lieve vriendinnen, familie en de helende sessies die ik mezelf heb gegeven, had ik nooit zo kunnen genieten van de magische momenten in de eerste maanden met mijn baby.

 

Iedere levensles zie ik - hoe intens en pijnlijk ook - als een uitnodiging tot zelfontwikkeling.  Juist nu er een kleintje is die al mijn aandacht vraagt en ik duizend ballen tegelijk hoog wil houden. Juist nu wil ik mijn kwetsbaarheid blijven voelen en dichtbij mijn natuurlijke staat van zijn blijven; mijn liefdevolle zelf.

HOE IK WERK

Door middel van massages en hypnotherapie werken we met jouw lichaam en het  onderbewustzijn en kunnen we binnen korte tijd veel oude pijn en spanning naar de oppervlakte brengen.  Hierdoor ontstaat er ruimte en kan jij vol vertrouwen, acceptatie en in liefde jouw potentieel gaan leven.
Ik ben gespecialiseerd in het luisteren naar de aangeboren wijsheid van het lichaam en het helen van oude emoties en blokkades.

De kracht die er in ons vrouwen huist is zo groot, we kunnen letterlijk leven creëren. Die kracht is er, hoe dan ook, wat we ook creëren. Als je dat wilt voelen in jezelf, in welke fase van je leven je je ook bevindt, nodig ik je uit om mee op reis te gaan. 

Mijn teachers?

John kadela, Rache Moore, Susan Smit, Heleen van Duin, Brene Brown, Abraham Hicks, John Roger.

She who brings Light
 

Jill is een healer, opgeleid als massagetherapeut, holistisch coach, hypnotherapeut, HSP-expert, hoedster van vrouwencirkels en moderne mysticus.

 

"Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden in het herstellen van de verbinding met zichzelf; het lichaam en de ziel.
De magie van verbinding is dat het ons thuis brengt bij onze spirituele essentie; wie we werkelijk zijn zonder alle rollen, opgelegde verwachtingen en verhalen die ons in de weg kunnen staan.

Wanneer we in verbinding komen met andere vrouwen, zetten we een energie neer waarmee we onszelf en ook het collectief kunnen transformeren naar een wereld met meer licht, vertrouwen en liefde.

Met mijn werk wil ik een veilige ruimte creëeren voor heling en transformatie, zodat vrouwen hun missie kunnen gaan naleven, vrij van angst, en als leiders van een nieuwe wereld."

"In mijn werk als massagetherapeut hoorde ik van zoveel vrouwen dezelfde thema's en issues voorbij komen en het overkoepelende gevoel van 'eenzaamheid' dat ik dacht; hoe mooi zou het zijn als deze vrouwen allemaal samen komen?

Nou heb ik zelf niet altijd fijne ervaringen gehad met groepen vrouwen. Veelal was er narigheid; achterdocht, wantrouwen of verraad.

Dus ik ben zelf meer met groepen vrouwen gaan doen; mantra zingen, retreats en ook vrouwencirkels bijwonen.

Wat een verrijking in mijn leven was dat!

Ik heb geleerd dat het veilig kan zijn met vrouwen bij elkaar om me in mijn meest kwetsbare moment te laten zien en dragen. En dat een omgeving als deze eigenlijk de beste plek is om te oefenen met grenzen aangeven, verlangens delen en samen innerlijk werk doen zonder elkaar daarbij in de weg te zitten. 

Daarom heb ik mijzelf de laatste jaren ontwikkeld in het begeleiden van vrouwencirkels, met de intentie om de kracht van vrouwen samen in te zetten voor onze eigen groei, verbinding met elkaar en verandering in de wereld."

Jill werkt met de volgende methodes:
 

 • NLP

 • Massagetherapie

 • Energetisch lichaamswerk

 • Hypnotherapie

 • Innate Wisdom Bodytalk

 • HSP-coaching

 • Psoas healing

 • Sjamanistische rituelen

 • Inner child healing

 • Drumreizen

 • Zenuwstelsel / polyvagaal theorie

 • Soul awakening

Mom.me.soul Portretten-44.jpg

We are all meant to shine, as children do. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

~ Marianne Williamson

PARTNERS

Mom • Me • Soul heeft een nauwe samenwerking met andere specialisten. Samen bundelen wij onze krachten en maken de wereld een stukje mooier voor jou en je omgeving.

bottom of page