top of page

In Her Wisdom

         She Thrives

De wijsheid van jouw vrouwelijke lichaam inzetten
voor meer verbinding & ontspanning

> korte meditaties & hypnose 

> lichaamswerk vrouwenlichaam

> rituelen rondom de maan 

> online volle maan cirkels

THUISKOMEN BIJ JEZELF

Op een dag is het gewoon niet meer vol te houden. Er moet iets veranderen, maar je weet niet waar te beginnen.

In het midden van de chaos en verwarring begin je te graven, diep in jezelf. Je zoekt naar antwoorden, naar een doel, naar iets wat jou weer energie zou geven. Het is een lange reis, vol vallen en opstaan, maar langzaam beginnen de stukjes van de puzzel op hun plaats te vallen.

Je ontdekt dat het tijd is om te vertragen, om te luisteren naar jouw eigen behoeften en verlangens. Je realiseert je dat het oké is om af en toe nee te zeggen, om grenzen te stellen en tijd voor jezelf te nemen.

Langzaam maar zeker vind je jouw weg naar een leven dat meer in balans is. Het racen stopt, en je begint te wandelen, te genieten van de reis in plaats van de bestemming. Je vind rust in de stilte en vreugde in kleine momenten.

Het is niet langer "klaar met...", maar eerder "beginnen met...". Beginnen met luisteren naar jezelf, met zorgen voor jezelf, met ontdekken wat je echt wilt. Het is een nieuw hoofdstuk, een nieuw begin, en je bent thuis gekomen bij jezelf.

Fem your Brand - Mom Me Soul -7_edited.jpg

Wanneer je de rust in jezelf ervaart kun je alles weer met een heldere blik zien.

Geïnspireerd op haar werk in de praktijk heeft Jill een bundel samengesteld van begeleide meditaties, lichaamsgerichte oefeningen en rituelen. Deze bundel is verwerkt in een gebruiksvriendelijke app, zodat je op elk moment, waar je ook bent, het innerlijk werk kunt doen en de rust en ontspanning in jezelf kunt vinden.

Fem your Brand - Mom Me Soul -29.jpg
Waar kunnen deze meditaties jou bij helpen?
 
  • Liefdevol voor jezelf zorgen 

  • Rust en kalmte vinden in jezelf

  • Van stress naar ontspanning switchen in 7 min.

  • Vanuit ontspanning jouw oude programmering transformeren

  • Je mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengen

  • Meer zelfvertrouwen voelen  

  • Je meer vrouwelijk voelen en het belichamen

  • Je verbonden voelen en weer verliefd worden op jouw leven 

Je lichaam als tempel en je ziel als gids

SHE SAYS..

WhatsApp Image 2023-11-20 at 17.16_edite

"Ik gebruik de meditatie app nu een paar weken en ben er heel enthousiast over. Het is fijn om na een sessie bij Jill thuis met de meditaties verder te gaan. Daardoor zak ik nog dieper in mijn proces. Het fijne is dat er voor heel veel verschillende thema’s meditaties zijn ingesproken. Zo kan ik voor elk moment een passende meditatie vinden en mijn vrouwelijkheid nog meer omarmen. Het voelt daardoor ook echt anders dan de meeste meditatie apps, die zowel voor mannen als vrouwen zijn ingesproken. De liefdevolle, warme stem van Jill brengt me steeds weer laagjes dieper in mezelf. Ik kan niet wachten om (naast de nieuwe maan cirkels die ik fysiek volg) de online volle maan cirkel bij te wonen. Ik vind de app echt een toevoeging op mijn proces en raad het zeker andere vrouwen aan."

- Laura

 

e617100d-c6c2-4b41-b02f-64174a6493a9.JPG
mom•me•soul-black-01.png

IN HER WISDOM APP

Fem your Brand - Mom Me Soul -30_edited.jpg
DIEPE ONTSPANNING (3).png

Een kleine verandering in je dagelijks leven kan zorgen voor grote transformaties. 
Wanneer je In Her Wisdom in jouw leven integreert, heb je altijd een toolbox bij de hand om het innerlijk lichaamswerk te doen.
Zo blijf je niet vastzitten in oude patronen en leef je meer vanuit jouw lichaam, gevoel en diepe wijsheid. In verbinding met je lichaam kun je makkelijker ontspannen en presteren, waardoor je relaties floreren en je werk thriving is. 

In Her Wisdom

         She Thrives

When you do things from your soul,
you feel a river moving inside of you, a joy. ~ Rumi

Over Jill

Jill heeft naast haar werk als massagetherapeut enkele jaren yin yoga en meditatie les gegeven en werkt sinds 2019 ook als Hypnotherapeut.
De meditaties in de app zijn geïnspireerd op de sessies uit haar praktijk, thema's van de vrouwen die bij haar komen en een bundel van haar kennis en werkervaring van de afgelopen 10 jaar. 
bottom of page