top of page
Fem your Brand - Mom Me Soul -4_edited.jpg
MMS_cursussen.png

DOULA POSTPARTUM

Een cyclus van acht maanden waarin we een reis gaan maken naar jouw vrouwelijke wijsheid. 
De vrouwelijke wijsheid is het dieper weten wat jij al in je hebt maar waar je waarschijnlijk niet (altijd) mee in verbinding bent.

Wat met de tijd is afgeleerd of afgewezen, maar wat de wereld nu zo hard nodig heeft.

Het is jouw ‘knowing’ wat dieper in jouw bekken ligt, de creativiteit die jou in beweging brengt en jouw intuïtie die jou het antwoord al geeft voordat je met je hoofd erbij kan.

Vooral wanneer je in een masculiene omgeving werkt of leeft kan het een uitdaging zijn om de vrouwelijke energie in jezelf te omarmen. Wanneer je geleerd hebt om hard te werken, altijd AAN te staan, in dienst voor de ander of doelgericht en productief bezig te zijn, is er vaak een disbalans in de yin en yang energie.

Deze reis is een uitnodiging naar jezelf,  om de zachte kracht in jou een plek te geven die ze verdient. Om jezelf eraan te herinneren dat de wijsheid van ons vrouwen ertoe doet en het tijd is om op te staan. In liefdevolle verbinding. In de zachtheid.

In jouw wijsheid.


Wees welkom!
Liefs,

Jill

Spannend? Kom het uitproberen op zaterdag 18 mei in een open cirkel, iedere vrouw is welkom ~>>

OVER JILL

"In mijn werk als massagetherapeut hoorde ik van zoveel vrouwen dezelfde thema's en issues voorbij komen en het overkoepelende gevoel van 'eenzaamheid' dat ik dacht; hoe mooi zou het zijn als deze vrouwen allemaal samen komen?

Nou heb ik zelf niet altijd fijne ervaringen gehad met groepen vrouwen. Veelal was er narigheid; achterdocht, wantrouwen of verraad.

Dus ik ben zelf meer met groepen vrouwen gaan doen; mantra zingen, retreats en ook vrouwencirkels. Wat een verrijking in mijn leven is dat!

Ik heb geleerd dat het veilig kan zijn met vrouwen bij elkaar om me in mijn meest kwetsbare moment te laten zien en dragen. En dat een omgeving als deze eigenlijk de beste plek is om te oefenen met grenzen aangeven, verlangens delen en samen innerlijk werk doen zonder elkaar daarbij in de weg te zitten. 

Daarom heb ik mijzelf de laatste jaren ontwikkeld in het begeleiden van vrouwencirkels, met de intentie om de kracht van vrouwen samen in te zetten voor onze eigen groei en de verbinding met elkaar,

Fem your Brand - Mom Me Soul -13.jpg

REVIEWS

WhatsApp Image 2024-04-17 at 23.15_edited.jpg

Larissa

Als ik na de vrouwencirkel naar huis rijd, voel ik me vervuld. Hoe moe ik vaak ook ben, ik voel me bruisen van energie door de hoeveelheid liefde die door me heen stroomt. 

In het dagelijkse leven kan ik de échte verbinding met anderen soms missen, vooral sinds ik moeder ben geworden.

De deelrondes met de andere vrouwen vind ik hierdoor magisch - de kwetsbaarheid en kracht van andere vrouwen, de herkenning van gevoelens, en het uitspreken van die van mij zonder de angst veroordeeld te worden, werken voor mij helend en verbindend. 

Als ik Her Space binnenkom en Jill mij een knuffel geeft, voel ik meteen een diepe ontspanning, iets wat ik verder zelden ervaar. Jill is rustig, liefdevol en zo wijs - ik voel me dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten en door haar zoveel inzichten heb gekregen. Ik ben iemand die altijd in haar hoofd zit, maar door Jill en de vrouwencirkels waar ik nu aan deelneem, vind ik langzaam de weg naar mijn gevoel terug.

WhatsApp Image 2024-04-17 at 19.01_edited.jpg

Laura

De cirkels zijn voor mij elke keer een hele fijne manier om mijn proces nog meer verdieping te geven en meer in verbinding met de maan en haar cyclus te leven. Het samen zijn met andere vrouwen is liefdevol en verbindend op een manier die ik nog niet eerder heb ervaren. Jill is een fantastisch fijne therapeut en hoedster van de cirkels en iedere cirkel die zij begeleidt is magisch. Het bijwonen van vrouwencirkel is voor mij een essentieel onderdeel geworden om meer in verbinding met mezelf te leven.

portret

Eva

“De cirkel heeft mijn geest de ruimte gegeven om weer terug te komen bij de kern. In het moederschap word ik zo opgeslokt door de dagelijkse bezigheden en de cirkel heeft me daar echt even uitgetrokken en me weer naar helderheid gebracht.”

TIJD VOOR VERANDERING

Fem your Brand - Mom Me Soul -5.jpg

Wanneer je helemaal in jouw vrouwelijke lichaam

aanwezig bent, dan kun je je misschien wel voorstellen

dat je anders in het leven gaat staan.

Je gaat vanuit een andere plek verbinden met je partner of je kinderen, vanuit een bedding, geaard en stabiel.

Je kunt meer rust ervaren of juist meer power in je lichaam voelen, makkelijker aanwezig zijn, vol vertrouwen in jezelf, in overgave aan het leven.

Het is een ontwaken van hetgeen wat altijd al in jou aanwezig is, maar waar zoveel overtuigingen, angsten en oude programmeringen op zitten.

Het is tijd dat we meer vrouwelijke wijsheid gaan

inbrengen. Voor onszelf, onze omgeving en de wereld.

 

Je bent welkom! 

Dit Jaarprogramma bestaat uit: (klik voor meer info)

BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW MEEST PURE, VROUWELIJKE ZELF?

Fem your Brand - Mom Me Soul -24.jpg

Dit Jaarprogramma is inclusief:

  • 8 Live vrouwencirkels 

  • 1:1 sessie met Jill 

  • Sister support whatsapp groep 

  • Meditaties voor thuis

  • Vegetarische lunch

 


BONUS  ->> Wanneer jij je vóór 18 mei aanmeldt, ontvang je een Feminiene fotoshoot erbij van een fantastische fotografe Joanne de Lijster 

om jouw mooiste vrouwelijke versie vast te leggen!

PRAKTISCHE INFO

We komen 8x Live bij elkaar in een cirkel op de locatie 'Her Space'.
 

8 juni ~ Chakra 1: Veiligheid in jezelf 

6 juli ~ Chakra 2: Vrouwelijkheid belichamen 

3 augustus ~ Chakra 3: Eigenwaarde

7 september ~ Chakra 4: Zelfliefde

5 oktober ~ Chakra 5: Jouw stem

2 november ~ Chakra 6: Jouw droom

30 november ~ Chakra 7: Jouw magie

14 december ~ Chakra 8: Jouw Ziel
 

(Wanneer je bij een van deze data niet aanwezig kunt zijn, kunnen we even bespreken wat het alternatief is.)

De cirkels zijn rondom de nieuwe maan op zaterdag

om 10.00 uur of 18.00 uur (nog in overweging, afhankelijk van jullie voorkeur)

Locatie:   Her Space in Amsterdam West / Halfweg

Tarief:     € 880,-  (betalen in termijnen is mogelijk)

Spannend? Kom het uitproberen op zaterdag 18 mei in een open cirkel, iedere vrouw is welkom ~>>

QUESTIONS & ANSWERS

Gaat iedere vrouw haar hele levensverhaal vertellen?

Nee, dat is niet de intentie van de samenkomst. Er zal een deelronde plaatsvinden en deze is afgebakend met duidelijke regels en een timer. Zodat ieder zich gehoord voelt en kan blijven luisteren. 

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Dat weet je waarschijnlijk pas als je het een keertje uitprobeert!
Daarom zijn er de open cirkels waarin iedere vrouw welkom is om het eenmalig uit te proberen. Klik hier voor de agenda van de open cirkels. 
Ben je te laat? Stuur me een mail en ik geef je andere opties:

Heb je nog een vraag?

Mail naar hello@mommesoul.nl

 

Is dit alleen voor moeders?

Nee, eerdere cirkels zijn gericht geweest op moeders maar dit Maanjaar is voor alle vrouwen, jong of oud, moeder of geen moeder. In het voorgesprek gaan we na of er een klik is tussen ons, of het programma past en de verwachtingen matchen. 

Ik voel me niet veilig in een groep vrouwen, wat nu?

Juist welkom! En waarschijnlijk precies wat jou gaat helpen om in de toekomst beter; je grenzen te stellen, behoeftes uit te spreken, de veiligheid in jezelf te voelen, je uit te spreken etc.
Dit is een soort speeltuin om opnieuw te leren je op een gezonde manier te verbinden met andere vrouwen. 

En forceer het niet. Misschien is dit nog niet het moment en heeft het wat tijd nodig. Je bent altijd welkom voor een 1:1 sessie. 

Het is via de ander dat we
dieper naar onszelf kunnen kijken
Het is via de ander dat we onszelf kunnen horen

 

REVIEW

Moedercirkel Mom Me Soul-163_edited.jpg

“Ik geniet van het luisteren naar de ervaringen van anderen, het is erg leuk om een element te behandelen en de maan, dus echt een thema te pakken waar we ons even op richten. Ook fijn om te beginnen en te eindigen in stilte.

Het is een mooie en fijne manier om met andere vrouwen te zijn, elkaar te dragen en te bekrachtigen in het vrouw zijn en in de transitie naar hoe het leven nu is als moeder en als vrouw.“

~ Susanne

CONTACT

Thanks for your message!

VOLG JE ONS AL?

bottom of page