HYPNOTHERAPIE

Hypnotherapie zorgt ervoor dat eventuele angsten en onzekerheden over de geboorte of het moederschap kan worden geheeld zodat jij je krachtig voelt en volledig kunt genieten van deze bijzondere periode in je leven.

Eigenlijk past iedereen dagelijks zelfhypnose toe. Je focust in het moment op een ding waardoor alles eromheen wegvalt. Herkenbare momenten van hypnose zijn bijvoorbeeld: als je verzonken zit in een boek/film en niet meer weet wat er voor de rest om je heen gebeurt of als je heerlijk aan het dagdromen bent of tijdens het autorijden een heel stuk niet meer weet waar je gereden hebt.

Met hypnotherapie gaan we met jouw onderbewuste als ware in gesprek, daar waar oude negatieve ervaringen liggen opgeslagen. We passeren de kritisch-analytische factor en zonder dat we in gesprek hoeven te gaan, kan er al heling plaatsvinden. Iedere vorm van hypnose is zelfhypnose, jij bepaalt te allen tijde welke suggesties je aanneemt en kunt op iedere moment zelf uit de hypnose komen. Desgewenst kun je leren hoe je zelfhypnose kunt toepassen. Hoe vaker je onder hypnose bent geweest, hoe makkelijker het zal gaan.

GOED BIJ

angsten en onzekerheden

negatieve emoties of gedachten

acceptatie

loslaten

veranderingen

TARIEVEN

Losse sessie        € 170,-

Traject drie sessies      € 480,-

Traject vijf sessie       € 750,-

BEKIJK OOK DE ANDERE THERAPIEËN: